Vítá vás
Přijď a Potkej
Seřadit podle:
Diskuse | Odpovědi | Nejnovější aktivity |
---|---|---|
Tajemná místnost pro chytré hlavičkyDocela dlouho se tu neobjevil žádný zápis z akce, tak je na čase s tím něco udělat. Z "místnosti" jsme utíkali už před nějakou dobou, ale p… Zahájil(a) Tritol |
1 |
5. 6, 2015 Odpověď od snooffik |
Kudy chodil Karel IV. 2014Pro velký úspěch jsme se po roce rozhodli opět vyrazit na tento turistický počin. V rámci poznávání nových krajů byla zvolena jiná trasa, a… Zahájil(a) Tritol |
1 |
5. 5, 2014 Odpověď od Tritol |
Laser game 10. 3. 2014Už dlouho se tu neobjevil žádný zápis, tak jeden přidám :-). V pondělí jsme se vypravili na další PaPí lasergame, tentokráte na Prahu 9. Pr… Zahájil(a) Tritol |
4 |
3. 14, 2014 Odpověď od Zdeněk Č (PaP) |
Netradiční inline bruslení pro nezadanéVelmi netradičně jsem se, za souhlasu, ujala reportu z bruslení já a to pouze z toho důvodu, že naše milá organizátorka Jana se nemohla akc… Zahájil(a) Lenka Veselá |
3 |
7. 25, 2013 Odpověď od Tritol |
Červnová Otava s PaPemTak ačkoliv mi chybí sepsat zážitky s některých předešlých akcí, tak nemohu nezačít s těmi z vody, ze které jsme se právě vrátili. Myslím,… Zahájil(a) Jana (PaP) |
3 |
7. 1, 2013 Odpověď od Tritol |
S PaPem za divadlem - květenTak další kulturní zážitek za námi, a rozhodně nebyl špatný. Musím konstatovat, že se jednalo o zábavnou komedii, která pobavila všechny př… Zahájil(a) Jana (PaP) |
5 |
5. 29, 2013 Odpověď od Marietta |
Pivní degustace pro nezadané aneb průřez pivními stylyVím, že jsem se trochu opozdila, ale nebojte se, nezapomněla jsem, a tak se o zážitky podělím nyní. Celá akce proběhla ve velmi příjemném d… Zahájil(a) Jana (PaP) |
5 |
5. 27, 2013 Odpověď od Jana (PaP) |
S PaPem do PrčicTak máme za sebou další sportovní zážitek, tentokrát pochodový. Na tuto akci mne přivedla Ivanka, která se pochodu zúčastní každým rokem. D… Zahájil(a) Jana (PaP) |
10 |
5. 26, 2013 Odpověď od snooffik |
Květnový bowlingTento bowling přinesl spoustu nových věcí. Kromě toho že se nás tentokrát nesešlo tolik jako vždy, měli jsme i výjimečné výsledky. Dneska p… Zahájil(a) Jana (PaP) |
2 |
5. 26, 2013 Odpověď od snooffik |
Za tajemstvím noční Prahy 2.Hned úvodem bych ráda poděkovala Ále za opravdu skvělou prohlídku Prahy, kterou ocenili nejen původem mimopražští, ale i rodilí Pražáci. Ne… Zahájil(a) Jana (PaP) |
3 |
5. 23, 2013 Odpověď od Tritol |
© 2025 Created by Martin (PaP).
Využívá technologii
Přijď a Potkej jsou zábavné seznamovací aktivity.